Twarożkowa figa

Często wielu z nas nie ma pomysłów na pyszne i zdrowe śniadanie.
W tym przepisie pierwsze skrzypce gra bardzo zdrowy twaróg, który jest bogatym źródłem białka.
Pomysł urozmaica przepiękny w przekroju owoc jakim jest figa**.
Spróbujcie sami.

Składniki:
2 kromki ciemnego pieczywa, z chudym twarogiem i łyżeczką miodu oraz dojrzała figa wypełniona serkiem wiejskim i orzechami włoskimi.

**Figi zawierające błonnik wpływają na obniżenie cholesterolu we krwi oraz regulują pracę układu krwionośnego. Są bogate w potas, co jest nie bez znaczenia dla osób cierpiących na nadciśnieniefiga-snada

Informacje o admin

Studentka, która z uśmiechem podchodzi do każdego wyzwania. Zafascynowana gotowaniem i zdrowym stylem życia.
Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *